سفارش تبلیغ
صبا ویژن
بسی مؤمن که در جستجوی دانش از خانه اش بیرون شد و جز آمرزیده بازنگشت [امام علی علیه السلام]
 
دوشنبه 89 آذر 22 , ساعت 11:50 عصر

میثم‌تمار با فتنه زدایی به مردم بصیرت و آگاهی ‌بخشید

خبرگزاری فارس: حجت‌الاسلام محسن اراکی با بیان اینکه در چهره میثم تمار می‌توان تمام ابعاد شخصیتی امیرالمؤمنین(ع) را پیدا کرد، خاطرنشان کرد: افرادی نظیر میثم تمار و حبیب‌بن مظاهر، مالک اشتر در دوره‌های گوناگون حق را آشکار کردند و با فتنه زدایی به مردم بصیرت و آگاهی می‌بخشیدند.


حجت‌الاسلام والمسلمین محسن اراکی؛ مؤسس مرکز اسلامی انگلیس در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبری فارس «توانا»، در خصوص ویژگی‌های شخصیتی میثم‌تمار، اظهارداشت: ویژگی ممتاز میثم تمار در تربیت‌یافتگی‌ ایشان توسط امیرالمؤمنین(ع)، نمود پیدا می‌کند که این شاگرد‌پروری امام علی(ع) حاصل 25 سال خانه‌نشینی ایشان است. 

وی افزود: امام علی(ع) در طول این 25 سال با فعالیت‌های اجتماعی خود بنیادی را ایجاد کرد که حاصل آن تربیت شاگردانی چون میثم تمار، کمیل بن زیاد و غیره بود که نظیر آن در تاریخ اسلام یافت نمی‌شود. 

نماینده سابق مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه در چهره میثم تمار می‌توان تمام ابعاد شخصیتی امیرالمؤمنین(ع) را پیدا کرد، خاطرنشان کرد: میثم‌تمار اسوه صبر، استقامت، عبادت، زهد و علم بود که در شخصیت وی جامعیت بین دنیا و دین تبلور پیدا کرده بود که در امر دنیا مرد پرتلاش و در امر دین مردی برجسته بود که جامعیت بین علم و عمل را تحقق بخشید. 

وی با اشاره به خصوصیت دیگر میثم تمار از بعد یقین و ایمان ادامه داد: میثم تمار شاگرد مکتب امام علی(ع) از اهل یقین بود که مصداق آیه کریمه سوره حجرات؛ «إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ الَّذِینَ آمَنُوا بِاللَّهِ وَرَسُولِهِ ثُمَّ لَمْ یَرْتَابُوا وَجَاهَدُوا بِأَمْوَالِهِمْ وَأَنفُسِهِمْ فِی سَبِیلِ اللَّهِ أُوْلَئِکَ هُمُ الصَّادِقُونَ در حقیقت مؤمنان کسانى‏اند که به خدا و پیامبر او گرویده و [دیگر] شک نیاورده و با مال و جانشان در راه خدا جهاد کرده‏اند اینانند که راستکردارند، است». 

موسس مرکز اسلامی انگلیس اظهار داشت: «لَمْ یَرْتَابُوا» یعنی اینکه هیچ گونه شک و ریبی بر ایمان آنها عارض نمی‌شود و صدق شخصیتی شاگردان امام علی(ع) در اشخاصی مانند حجربن‌ عدی، کمیل‌بن زیاد، مالک اشتر، میثم‌تمار تبلور پیدا می‌کند. 

وی افزود: در رابطه با شخصیت میثم‌تمار بیشتر باید کار شود، اگرچه تاریخ به این گونه اشخاص ظلم کرده ، ولی باید در قالب‌های فرهنگی مانند داستان، نظیر این شخصیت‌ها را برای نسل‌های حاضر تبیین کرد تا الگویی برای نسل‌های بعد باشند. 

اراکی در پایان با تاکید بر اینکه مجموعه تربیت شدگان مکتب امام علی(ع) ، ایفای نقش بصیرت آفرینی در جامعه را دنبال می‌کردند، اذعان داشت: افرادی نظیر میثم تمار و حبیب‌بن مظاهر، مالک اشتر در دوره‌های گوناگون حق را آشکار کردند و با فتنه زدایی به مردم بصیرت و آگاهی می‌بخشیدند. 

منبع: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8909211679

 



لیست کل یادداشت های این وبلاگ