خبرگزاری فارس: حجتالاسلام محسن اراکی با بیان اینکه در چهره میثم تمار میتوان تمام ابعاد شخصیتی امیرالمؤمنین(ع) را پیدا کرد، خاطرنشان کرد: افرادی نظیر میثم تمار و حبیببن مظاهر، مالک اشتر در دورههای گوناگون حق را آشکار کردند و با فتنه زدایی به مردم بصیرت و آگاهی میبخشیدند.
حجتالاسلام والمسلمین محسن اراکی؛ مؤسس مرکز اسلامی انگلیس در گفتوگو با خبرنگار باشگاه خبری فارس «توانا»، در خصوص ویژگیهای شخصیتی میثمتمار، اظهارداشت: ویژگی ممتاز میثم تمار در تربیتیافتگی ایشان توسط امیرالمؤمنین(ع)، نمود پیدا میکند که این شاگردپروری امام علی(ع) حاصل 25 سال خانهنشینی ایشان است.
کیست میثم؟ او که در عصر سکوت/ یا علی گفت و سرش بردار رفت
حدیث عشق از زبان میثم تمار
در مکتب انسان ساز و تربیتکننده امام علی (علیهالسّلام) شخصیتهای بسیار ارزنده و بزرگواری وجود دارند که هر یک از آنها در طول تاریخ الگوی ارزنده برای جامعه بشری بودهاند. یکی از این شخصیتهای بزرگوار که علاقه خاصی به علی (علیهالسّلام) داشت و حضرت علی (علیهالسّلام)نیز متقابلاً وی را بسیار دوست میداشت، «میثم تمار» است. حیات پربار و شهادت افتخارآمیز او برای همه انسانهای آزاده و مسلمان درس و سرمشق و الهام است.
واکاوی جنگ رسانه ای غرب علیه ایران
دنیای امروز در پرتو دانش و فناوری شاهد تحولات بیشماری است که در این میان گسترش امکانات ارتباطی در رأس آنها قرار دارد. در چنین شرایطی، روزنامه، رادیو، تلویزیون، ماهواره، اینترنت و… با انتقال اطلاعات لحظهای معلومات و مبادله افکار و عقاید عمومیرا به عهده دارند.
بنابراین شاید بتوان گفت که امروزه دوران حاکمیت سیاسی و سلطه قدرتهای نظامیبه پایان رسیده و عصر تسخیر اذهان افکار عمومیبا سلاح امواج و رسانهها در حال شکلگیری است که این نوع سلاح به مراتب مخربتر از تسلیحات نظامیو موشکهای هستهای است و مبارزه با آن نیز به دلیل ماهیت پیچیده و پنهانیاش دشوارتر است.
در حقیقت در عصر ارتباطات و اطلاعات که موانع کمتری در راه دسترسی به اطلاعات و اخبار برای مخاطبان وجود دارد، بیش از هر زمان دیگری اخبار نادرست یا تحریف شده و منطبق با درخواست و اراده صاحبان رسانه ارائه میگردد. به همین منظور ارتباطات و اطلاعات به مثابه رگهای حیاتی جامعه بشری بستر مبارزات و چالشهای آینده بینالمللی و جهانی به حساب میآیند. الوین تافلر نیز معتقد است عرصه نبرد فردا را گستره پیامسازان، رسانهها و پیامگیران شکل میدهد و محور تبادل قدرت را در آینده، تاکتیکهای اطلاعاتی شکل خواهند داد و این تاکتیکها چیزی نیست جز قدرت دستکاری در اطلاعات که بخش عمده آن حتی پیش از آنکه این اطلاعات به رسانه برسد انجام خواهد شد.
از این منظر آشنایی و شناخت حوزه گسترده عملیات روانی در بررسی رسانهها دارای اهمیت است. چرا که در جنگ رسانهها تمامی فعالیتها برای تحت تأثیر قراردادن افکار و اعمال افراد در جهت اهدافی معین به کار میرود. در واقع در این نبرد آنچه شلیک میشود آن گلوله سربیمعروف و هدف، نقطه حساس از بدن فرد مقابل که منجر به کشته شدن او میشود نیست. بلکه در جنگ رسانهای گلوله از جنس پیام است و به طرف افکار و اذهان هدفگیری میشود و به وسیله سلاح و ابزارآلات رسانهای- ارتباطی شلیک میشود و هدف از آن نیز تخریب قدرت تفکر و تلاش برای تسخیر اذهان است. چرا که رسانه ابزار کارآمدی برای برقراری ارتباطات است.
السلام علیک یا ابا عبد الله و علی الارواح التی حلت بفنائک علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکم السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین .... سلام بر تو یا ابا عبدالله و سلام بر جان هایی که که در سایه سارت جان باختند سلام من وسلام خدا بر شما تا شب و روز باقی است و خداوند این را اخرین زیارت ما قرار ندهد. سلام بر حسین و بر علی بن الحسین وسلام بر فرزندان حسین و سلام بر یاران حسین.
خبرگزاری فارس: پرویز شریف گفت: روز سوم جنگ که به جبهه رفتم، بسیج دارای سازماندهی خاصی نبود و حتی زیرنظر ارتش اداره میشد؛ اما پس از انسجامی که در مسجد سوسنگر توسط شهید چمران شکل گرفت؛ نخستین گردان بسیجی توسط شهید علمالهدی نمود پیدا کرد.
پرویز شریف در گفتوگو با خبرنگار ایثار و شهادت باشگاه خبری فارس «توانا»، در خصوص جایگاه بسیج در جامعه اظهار داشت: در روزهای آغازین جنگ با فرمان امام خمینی (ره)، بسیج تشکیل شد و آن زمان استنباط این بود که جوانان برومند ایران اسلامی بتوانند با یک انسجام و فرماندهی، جلوی تهدیدات دشمنان را گرفته و مدافع انقلاب اسلامی باشند.
لیست کل یادداشت های این وبلاگ